کد مطلب : 608
تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۰
به منظور کاهش آمار طلاق؛
طرح مداخله در طلاق از سوی بهزیستی اجرا می‌شود

قم نیوز: معاون اجتماعی سازمان بهزیستی استان قم گفت: طرح مداخله در طلاق به منظور کاهش آمار طلاق با استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و باتجربه سازمان بهزیستی اجرا می‌شود.
به گزارش قم نیوز، علی‌اکبر رضاخو امروز از تمرکز سازمان بهزیستی استان قم بر روی مسئله مداخله در طلاق خبر داد و اظهار کرد: مداخله در طلاق طرحی است که از جانب سازمان بهزیستی به تصویب رسیده و اجرا می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه خانواده یکی از مهم‌ترین نهادهای اجتماعی است، تصریح کرد: خانواده تاثیر بسزایی در تعادل روانی، عاطفی و اجتماعی افراد داشته و به عنوان کوچک‌ترین کانون اجتماعی، متضمن پذیرش نقش‌ها و هم نوایی با ناهنجاری‌های اجتماعی است.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی استان قم در ادامه افزود: امروزه با صنعتی شدن جوامع و مشکلات ناشی از توسعه شهرنشینی، طلاق یک مشکل جهانی محسوب می‌شود و در زمره غم‌انگیزترین پدیده‌های اجتماعی قرار دارد.

رضاخو گفت: طلاق در فرهنگ اسلامی یکی از مبغوض‌ترین حلال‌ها محسوب می‌شود که عواقب بسیار ناگواری را برای افراد خانواده و جامعه به دنبال داشته و می‌تواند موجب بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی شود.

وی طرح مداخله در طلاق را به منظور کاهش آمار طلاق با استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و باتجربه سازمان بهزیستی دانست و عنوان کرد: این طرح با به‌کارگیری اصول علمی در زمینه‌های مورد نیاز، زوجین متقاضی طلاق را در انتخاب بهترین راه‌حل یاری می‌دهد.

رضاخو در توضیح این طرح افزود: زوجین متقاضی طلاق پس از مراجعه به مرکز، به صورت خود معرف و یا معرفی از دادگستری و پذیرش اولیه به منظور دریافت خدمات ارجاع داده می‌شوند، این در حالی است که در جلسه اول، زوجین به صورت انفرادی در جلسات روانشناس و مددکار اجتماعی شرکت کرده و توجیه زوجین و مصاحبه با آنان از این طریق صورت می‌پذیرد.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی استان قم در ادامه اظهار کرد: در دومین جلسه، زوجین به اتفاق حضور پیدا می‌کنند و نحوه تعامل زوجین و تمایل آنان به ادامه زندگی مشترک بررسی می‌شود و پس از جلسه مشترک روانشناس و مددکار هر یک جداگانه جلسات تخصصی انفرادی یا گروهی با زوجین را تشکیل داده و در صورت لزوم، زوجین را به روانپزشک و مشاور حقوقی ارجاع می‌دهند.

وی با بیان اینکه در سال ۸۸ این طرح توانسته است ۳۰ درصد از مراجعه‌کنندگان خود را به زندگی مشترک برگرداند، گفت: در سال گذشته مراکز مداخله در طلاق، هزار و ۳۰۰ مددجو داشته است که ۴۰ درصد از این افراد را، به زندگی مشترک با یکدیگر ترغیب کرده است.

انتهای پیام/۱۰۵

فروغ فیلم‌های خانگی؛ خاموشی سینماها

به گزارش قم نیوز، سینما از جایگاه ویژه‌ای در کشور و جهان برخوردار است و مخاطبان و تماشاگران فراوانی ...